Over Eco Assist

Eco Assist is een ecologisch adviesbureau dat gevestigd is in Noord-Brabant. Eco Assist is een besloten vennootschap (B.V.) waarvan Benjamin Backx eigenaar is. Wij leveren deskundig ecologisch onderzoek en advies aan overheden, bedrijven en particulieren in heel Nederland. Eco Assist is gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van ecologie, natuurwetgeving en natuurinclusief ontwerpen!

Benjamin Backx heeft een universitaire opleiding tot ecoloog en inmiddels veel ervaring opgedaan als adviseur op het gebied van ecologie en natuurwetgeving. Hierdoor is er bij hem veel inhoudelijke kennis en praktijkervaring aanwezig. Daarnaast werkt hij samen met specialisten uit een betrouwbaar netwerk. Eco Assist geeft heldere en praktische adviezen afgestemd op de behoefte van de opdrachtgever.

Kwaliteit

Deskundigheid en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom worden regelmatig symposia, cursussen en opleidingen gevolgd. Ook beschikt Eco Assist over diverse certificeringen en diploma’s, waaronder VCA-VOL, GPI, een Digitaal Veiligheidspaspoort (DVP) en Artikel 9 van de Wet op Dierproeven.

Netwerk Groene Bureau’s

Eco Assist is aangesloten bij het Netwerk Groene Bureaus. De brancheorganisatie voor groene adviesbureaus met als doelstelling kwaliteitsbevordering en belangenbehartiging.

Meer weten over de ervaring en opleidingen van Benjamin Backx?
Bekijk dan hier zijn Linkedin Profiel!

Eco Assist