Privacybeleid

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Sinds 25 mei 2018 geldt in de hele EU dezelfde privacywetgeving: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Door de AVG krijgen mensen meer privacyrechten. Alle organisaties moeten transparantie bieden over wat zij doen met de gegevens die zij verzamelen van klanten of bezoekers op hun website. Hoe doet Eco Assist dat?

Artikel 1 Wie zijn wij

Eco Assist B.V. is een besloten vennootschap en staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 81093462 en is gevestigd in Helmond. Contact opnemen kan per e-mail: info@ecoassist.nl

Artikel 2 Persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons hebt verstrekt. We verwerken daarbij géén bijzondere en/of gevoelige gegevens zoals BSN of gegevens van personen jonger dan 16 jaar.

Artikel 3 Wat doen we met jouw gegevens?

Eco Assist verwerkt jouw persoonsgegevens voor:

  • de optimalisatie en analyse van onze website. Hiervoor maken we gebruik van Google Analytics.
  • mogelijk voor een e-mail nieuwsbrief (MailChimp)

Eco Assist deelt jouw gegevens niet met derden, tenzij dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Wij zullen jouw gegevens nooit doorverkopen aan derden.

Artikel 4 Hoe lang bewaren we je gegevens?

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het doeleinde van de verwerking ervan.

  • Google Analytics: gegevens op gebruikersniveau en gebeurtenisniveau die zijn opgeslagen door Google Analytics worden 26 maanden bewaard en aan het einde -van de bewaarperiode worden deze gegevens maandelijks automatisch verwijderd.
  • Mailchimp: gegevens (naam en e-mailadres) worden bewaard totdat je je afmeldt voor de mailinglist, je gegevens worden dan ook meteen verwijderd.

Artikel 5 Waarom cookies?

Cookies worden gebruikt om jou beter te leren kennen.

Onze website gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Ecoassist.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we eventueel op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Zo kunnen we de site zo goed mogelijk te laten functioneren en afstemmen op jouw interesses. Je ontvangt bij je eerste bezoek een verzoek om cookies te accepteren. Je bent niet verplicht cookies te accepteren en je surfgedrag bekend te maken. Er is altijd de mogelijkheid het delen van deze gegevens te stoppen of te weigeren.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting de website Veiliginternetten.nl

Artikel 6 Je gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je kunt altijd inzage vragen in je persoonsgegevens, deze aanpassen of verwijderen. Heb je bezwaar tegen verwerking van jouw persoonsgegevens of wil je niet langer informatie van Eco Assist ontvangen, stuur dan een verzoek naar info@ecoassist.nl en we verwijderen je gegevens.

Artikel 7 Autoriteit Persoonsgegevens

Eco Assist wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de website Autoriteitpersoonsgegevens.nl

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!